ЗА НАС - Изборот е ваш, а квалитетот наш

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ
Нашите производи се вашата амбалажа! Широкиот асортиман на производи како и секојдневните новитети на ваше барање, ја зголемуваат листата на производи, а со тоа сме се поблиску и до вашето ново барање!
Компанијата располага со сопствен погон за производство на картонска амбалажа со адреса Ул.Перо Наков бр.136А во Скопје.
Производи: - трослојна лепенка - петослојна лепенка - сите видови на кутии
ВИЗИЈА
Новата технологија овозможува производот да добие и нов квалитетен изглед со нова вредност и ефекти на различност спрема другите производи! Ја следиме технологијата, го следиме времето, расеме со работа и љубов спрема нашите производи, ве следиме вас со вашите барања и заедно сигнуваме до целта на уникатност и квалитет! Затоа ТАМАПАК е ВЕРЕН ПРИЈАТЕЛ НА ВАШИОТ БИЗНИС.
МИСИЈА
Препознатливи по квалитетот    Брзи за вашата нарачка    Достапни во секое време за вас

Вашите идеи можат да бидат реалност

Дизајн
Замислете ја вашата кутија, пратете го вашето лого и оставете се во наши раце
Нарачка
Направете нарачка според вашите потреби и бидете уникатни
Производ
Изборот е ваш, а квалитетот наш!
ТАМАПАК
Дали ви се допаѓа нашата работа?
Сакате да соработуваме? Ние ги реализираме вашите креативни идеи!