Ново
Кутија за чаша
Кутија за чаша
Кутија за чаша
Кутија за чаша
Кутија за чаша

Кутија за чаша

Бела картонска кутија за чаша 
Димензии: 110 x 80 x 110

Категории

Побарајте не веднаш, направете нарачка според вашите потреби и уверете се во квалитетот на нашите производи.