Популарно
Кутии за пица
Кутии за пица
Кутии за пица
Кутии за пица
Кутии за пица

Кутии за пица

Сите големини на кутии за пица
Димензии
∅50
∅40
∅35
∅32

Категории

Побарајте не веднаш, направете нарачка според вашите потреби и уверете се во квалитетот на нашите производи.