Популарно Промоција
Кутија за колачи со фолија и прозорче
Кутија за колачи со фолија и прозорче
Кутија за колачи со фолија и прозорче
Кутија за колачи со фолија и прозорче

Кутија за колачи со фолија и прозорче

Кутија за колачи со фолија и прозорче

Димензии: 270*190*40 

Категории

Побарајте не веднаш, направете нарачка според вашите потреби и уверете се во квалитетот на нашите производи.