Популарно
Печатена кутија со фолија за колачи
Печатена кутија со фолија за колачи
Печатена кутија со фолија за колачи
Печатена кутија со фолија за колачи

Печатена кутија со фолија за колачи

Кутија за колачи со фолија и печатен дизјан

Димензии: 240*240*120

Категории

Побарајте не веднаш, направете нарачка според вашите потреби и уверете се во квалитетот на нашите производи.